Херсон °C

Студентам ХДУ презентували інформ-досьє «Смак Херсонщини»

Новости » Общество
0

Студенти IV курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Херсонського державного університету відвідали Херсонську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Олеся Гончара. Співробітники закладу влаштували для них незвичайнийдень інформації під назвою «Смак Херсонщини».

На початку заходу учасники ознайомилися з добіркою фахових навчальних та наукових видань увідділі обслуговування. Позмагалися у створенні авторського інтер’єру готелю чи ресторану за допомогою майданчика «Maker Space».

Також співробітники бібліотеки ознайомили гостей з відділом краєзнавства, де студенти довідалися багато цікавих фактів: де у нашому місті знаходиться будівля першого готелю; за якими критеріями вибагливі херсонці обирали ресторан для відвідування тощо. До того ж, вони мали змогу погортати старовинні газети, в яких понад 100 років тому свою рекламу розміщували готелі та ресторани Херсона.

У свою чергу, фахівці Регіонального інформаційного центру книгозбірні запросили молодь на презентацію сучасного таврійського «смачного» інформ-досьє. Студенти поділилися вподобаннями щодо смаколиків, які символізують наш край. А також дізналися про розмаїття гастрономічних символів, що притаманні саме Херсонщині. І які нині стали справжніми брендами.

А наприкіці заходу студенти-ресторатори склали авторське меню крафтових страв Херсонщини.

За матеріаламиХерсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Олеся Гончара

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: