Херсон °C

Бізнес-спільнота Херсонщини зібрала до зведеного бюджету 7,5 мільярдів гривень

Новости » Общество
0
Бізнес-спільнота Херсонщини зібрала до зведеного бюджету 7,5 мільярдів  гривень Протягом січня - жовтня 2020 року від бізнес - спільноти Херсонщини до зведеного бюджету надійшло 7535 млн гривень податків і зборів. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 7 відсотків або на 474 млн гривень.
Із цьогорічних надходжень 3274 млн гривень надійшло до державної казни на загальнодержавні потреби. Місцеві скарбниці херсонського краю отримали 4261 млн гривень, які будуть спрямовані на вирішення соціально-економічних потреб місцевих громад регіону. Це більше на 245 млн гривень податків та зборів, ніж торік.
Також бізнесмени - роботодавці Херсонщини на 7 відсотків або 224 млн гривень збільшили сплату єдиного соціального внеску та протягом 10 місяців спрямували 3573 млн гривень ЄСВ на казначейські рахунки області.
Зростання надходжень до зведеного бюджету - результат спільної роботи податкового відомства та суб’єктів господарювання всіх форм власності Херсонщини. Державні службовці запроваджують інноваційні методи адміністрування податків та електронних сервісів обслуговування, а платники проявляють високу громадянську свідомість у сплаті податків

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: