Херсон °C

На Херсонщині багатостраждальну дорогу почали ремонтувати

Новости » Общество
0

На Херсонщині багатостраждальну дорогу почали ремонтуватиПро це в соціальній мережі Фейсбук повідомив Руслан Застава:

«Таки дочекавсь! Сьогодні власними очима побачив рух ремонтної техніки та працівників на ділянці дороги Т2207 від межі Нововоронцовського району до містка через канал біля села Потьомкине. Побаченому раділи і тіло і душа з розумом, одночасно дякуючи персонам, які розпочали цю справу (Ігор Жук, Сергій Заікін, Іван Винник, Сергій Старух, Сергій Овчарук), тим хто роками наповнював інформаційний простір проблемою Т2207 (Тетяна Дергачова, Тарас Бузак) та всім іншим, хто правдами-неправдами рухав проекти до початку їх реалізації!

Але розмова не про це. Як озвучили голова Херсонської ОДА та його профільний заступник кошти на ремонт мали піти з АнтиКовідного фонду. Й таки пішли!

Добре це чи Ні?На мою прагматичну думку, враховуючи нещодавнє зараження Ковідом –Добре, бо коли я відчуваю резонанс своєї дупки з кузовом та іншими автопричиндалами змодульований ямами-кратерами та «пральною дошкою» на поверхні дороги, коли уявляю як роками щоденно по цій дорозі, перетворенної з асфальтованої в білощебеневу, їздять підприємці і школярики, працівники воєнкомату і поліції, пошти і звязку, газових та електромереж і нарешті наші пересічні земляки та гості нашого району, розумію, що інших джерел фінансування ремонту державної дороги НЕМАЄ!»

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: