Херсон °C

В Херсоні у приватному офісі затриманий підозрюваний у крадіжці ноутбуків

Новости » Общество
0
Злочин стався в центрі Херсона. У приватний офіс, розташований на другому поверсі, вночі проник невідомий, віджавши вікно. У цей час спрацювала сигналізація і на місце прибув наряд приватної охоронної фірми. У приміщенні знаходився невідомий чоловік. На місце викликали слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції.
Зловмисник видавав себе за безхатченка і пояснив, що проник в офіс виключно для ночівлі. Але поруч з ним знаходилася сумка з офісними ноутбуками, які він забрав зі столів.
Правоохоронці доставили чоловіка до відділу поліції. З’ясувалося, що йому 37 років і він раніше судимий за майнові злочини, є уродженцем Черкаської області. Він не мав постійного місця проживання і займався бродяжництвом.
Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою . Відкрите кримінальне провадження за ч.15 «Замах на кримінальне правопорушення» Кримінального кодексу України та ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: