Херсон °C

Заступник керівника обласної прокуратури з робочим візитом відвідав ДУ «Північна виправна колонія № 90»

Новости » Общество
0
Заступник керівника обласної прокуратури з робочим візитом відвідав ДУ «Північна виправна колонія № 90»Заступник керівника Херсонської обласної прокуратури Олександр Михалік відвідав державну установу «Північна виправна колонія № 90» та провів прийом засуджених.
Під час візиту Олександр Михалік, у супроводі керівництва установи, відвідав корпуси, в яких утримуються особи, оглянув житлові приміщення, харчоблок установи, виробничі та комунально-побутові об’єкти.
Особливу увагу приділено застосуванню крайніх заходів та дисциплінарного впливу до осіб поміщених у штрафні приміщення.
Після обходу території установи заступник керівника обласної прокуратури провів особистий прийом ув’язнених та поспілкувався з останніми щодо умов їх утримання, пропонував висловити скарги чи побажання стосовно дій адміністрації установи.
Здебільшого ув’язнених турбували питання стосовно порядку дострокового звільнення від покарання, отримання документів, що посвідчують особу та інше. На всі звернення надано ґрунтовні та детальні відповіді.
Керівництвом обласної прокуратури і надалі приділятиметься особлива увага питанням додержання конституційних прав засуджених та ув’язнених у місцях несвободи.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: