Херсон °C

В Олешках пройшов рейд із легалізації бізнесу

Новости » Общество
0
В Олешках пройшов рейд із легалізації бізнесуНачальниця Олешківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Надія Кротко у складі робочої групи із легалізації підприємницької діяльності взяла участь у спільному рейді на території торгівельного комплексу в Олешках.
Під час проведення заходу учасники заходу обстежили 7 суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснювали роздрібну торгівлю промисловими товарами, сувенірною продукцією та предметами побуту. Всі підприємці мали відповідні реєстраційні документи відповідно вимог діючого законодавства.
Однак знайшовся підприємець, який згідно даних ЄДР припинив підприємницьку діяльність у квітні поточного року, та безпідставно продовжував реалізовувати товари без державної реєстрації підприємницької діяльності та сплати відповідних податків до бюджету.
Із порушником проведена профілактично-роз’яснювальна бесіда щодо адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 164 КУпАП України ведення підприємницької діяльності без державної реєстрації, яка передбачає застосування адміністративного штрафу розміром від 17000 до 34000 гривень.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: