Херсон °C

На Херсонщині у виправному закладі проводять заняття із засудженими

Новости » Общество
0

На Херсонщині у виправному закладі проводять заняття із засудженимиВ рамках програми диференційованого впливу «Підготовка до звільнення» 09 листопада 2020 року відбувся черговий етап навчання для засуджених державної установи «Голопристанська виправна колонія (№7)».

Заступник начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи капітан внутрішньої служби Лариса Собакарь та старший інспектор (з питань підготовки до звільнення) старший лейтенант внутрішньої служби Світлана Толстоп’ятова провели заняття із засудженими на тему «Спілкування з родиною та друзями». Важливим завданням даного заняття було заохочення до максимального використання обмежених можливостей спілкування.

Під час заходу використовувалися інтерактивні методи: мозковий штурм, групова робота, дискусія, що позитивно впливало на мотивацію та активність засуджених. Заняття з даної тематики є актуальними для засуджених, оскільки спонукають їх замислитись над важливістю підтримки родинних зв’язків та пробудити внутрішню мотивацію до позитивних змін.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: