Херсон °C

Херсонський факультет ОДУВС розширює навчальні аудиторії

Новости » Общество
0
Херсонський факультет ОДУВС розширює навчальні аудиторії Щороку кількість здобувачів вищої освіти, які бажають навчатися у Херсонському факультеті ОДУВС, зростає. Звичайно, що потреба у навчальних аудиторіях теж зростає. Для забезпечення усіх академічних груп приміщеннями для навчання керівництво Херсонського факультету докладає максимум зусиль та виважено підходить до рішення цієї нагальної потреби.
Так, протягом 2018-2020 років силами працівників відділення матеріального забезпечення, батьківських комітетів відремонтовано близько 30-ти навчальних аудиторій. Вже два роки працює сучасна лекційна зала, яка обладнана комп'ютерною технікою та мультимедійною дошкою.
Проте проблема браку навчальних приміщень спонукає керівництво знаходити нестандартні рішення. Так, було вирішено переобладнати під дві аудиторії приміщення, яке у далекому минулому використовувалося як друга обідня зала. При підтримці керівництва Одеського державного університету внутрішніх справ вже проведено заміну застарілих вітражних вікон, які вже через великий термін експлуатації не утримують тепло, на сучасні металопластикові склопакети. Наразі проводяться роботи з укріплення та утеплення фасаду. Попереду багато роботи, ми продовжуємо робити наш навчальний заклад кращим!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: