Херсон °C

За нанесення ножових поранень малознайомому чоловікові мешканець Олешківського району отримав 8 років позбавлення волі

Новости » Общество
0
За нанесення ножових поранень малознайомому чоловікові мешканець Олешківського району отримав 8 років позбавлення воліЗлочин стався ще у 2017 році напередодні нового року. В центрі Херсона на зупинці громадського транспорту 30-річний чоловік завдав декілька ударів ножем у спину своєму малознайомому та намагався втекти. Порушника затримав піший патруль нацгвардійців, які прибігли на крики про допомогу. Нині суд обрав зловмиснику вирок та відправив його за грати.
Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що в той вечір в центрі міста на бульварі Мирному 19-річний потерпілий з другом познайомились із обвинуваченим та його двома подругами. Ледве знайома компанія присіла на лавці на зупинці громадського транспорту та почали спілкуватись. Одна з дівчат змерзла і потерпілий віддав їй свою куртку. Через 10 хвилин чоловік помітив, що ані дівчини, ані куртки, в кишені якої знаходився мобільний телефон, немає. Тоді потерпілий почав питати нового знайомого, де ділась його подруга з речами, на що останній не відповідав і в цей час між чоловіками виник конфлікт, який переріс в бійку. Обвинувачений повалив нового знайомого на землю, дістав з кишені ніж та спричинив йому декілька ударів у спину, після чого почав тікати.
Друг потерпілого побачив військових Національної гвардії, які патрулювали вулицю, і покликав їх на допомогу. Правоохоронці наздогнали зловмисника і доставили його у Херсонський відділ поліції. Ним виявився 30-річний мешканець Олешківського району, який був неодноразово судим за майнові злочини.
За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Нині судові слухання цієї справи закінчені. Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та обрав згідно санкції статті максимальний вирок – 8 років позбавлення волі з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: