Херсон °C

Депутати Олешківської ОТГ можуть зібратися 20 листопада

Новости » Общество
0

Згідно із Законами України голова міста та новообрані депутати Олешківської ОТГ починають виконувати свої обов’язки після прийняття присяги, що можливо зробити на першій сесії міськради. Про це йдеться у повідомленні вибраного нового голови Олешківської ОТГ Євгена Рищука.

«Першу сесію скликає ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ, за наявності зареєстрованих 18 і більше депутатів або через 20 днів після офіційної публікації. Тобто є два варіанти:

якщо думати про громаду, то сесію необхідно провести чимскоріше;

а якщо про себе коханого та меркантильні інтереси, то сесію треба максимально затягувати, що і хотіли зробити депутати від партії «НАШ КРАЙ» – брилівський заробітчанин П. Потоцький та його колега по партії Т. Іващенко.

Дякувати Богу та бажанню працювати для громади, більшість депутатів, а це 24 із 26, вже зареєстровані. І ми зможемо провести сесію, відповідно до чинного законодавства, у п’ятницю – 20.11.2020.

Дякувати Богу та мудрим людям, які змогли донести поки ще чинному голові, що нова команда повинна зайти в міську раду і працювати. Сьогодні я отримав доступ до документів та працівників ради. І ми можемо спокійно готуватися до сесії.

Вже після 20 листопада новий голова міста з командою депутатів на законних підставах будуть нести відповідальність за ОЛЕШКІВСЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ» - пише Євген Рищук.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: