Херсон °C

На Херсонщині колишнього посадовця банку підозрюють у привласненні понад 260 тис грн вкладника

Общество, Криминал
0

За процесуального керівництва Херсонської місцевої прокуратури повідомлено про підозру колишньому керівнику одного з відділень банку в м. Херсоні за фактом заволодіння коштами клієнта фінансової установи шляхом зловживання службовим становищем.

За даними слідства, підозрюваний використовуючи службове становище та дружні стосунки з потерпілим, ввів його в оману щодо дії депозитного договору. Надалі використовуючи документи з підробленими підписами, зловмисник зняв гроші з банківського рахунку вкладника. Таким чином спритник привласнив понад 260 тисяч гривень, завдавши потерпілому збитки на чималу суму.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, тобто заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює слідчий відділ Херсонського відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: