Херсон °C

Солнечные вакуумные коллекторы

Новости » Общество
0

Сонячну енергію можна перетворювати як в енергію, так і в тепло. Для цього використовується спеціалізоване обладнання, таке як сонячні колектори. Як правильно вибрати такий агрегат?

Для того, щоб зробити покупку, варто використовувати допомогу досвідчених фахівців. Також варто вибрати компанію, яка може бути виробником або ж постачальником. Колектор застосовується в альтернативних системах нагріву води. З його допомогою сонячна енергія можна перероблятися в тепло і передаватися в бак нагріву.

Так, сонячний вакуумний колекторможе бути плоским і вакуумним. Найчастіше це обладнання використовується в період сонячної активності - влітку. Використовуючи такі агрегати можна скоротити витрати на опалення та нагрівання води. Економія може становити до 70%.

Особливості вакуумного колектора

Конструкція такого приладу схожа з тим, як влаштований термос. Одна трубка вставляється в іншу, але більшого діаметру. Повітря викачується до освіти вакууму. Він стає хорошим теплоізолятором. Пристрій працює просто. Найголовніше - це підібрати конструкцію, яка буде підходити в кожному конкретному випадку.

Кому може бути корисний колектор?

· Власники заміської нерухомості. Переваги: ​​автономність, невибагливість в роботі. Обслуговувати його також не важко.

· Великі компанії. За допомогою колекторів вони можуть економити значні кошти на комунальних платежах. Для юридичних осіб газ і тепло тарифікуються вище, ніж для фізичних. Тому установка економного обладнання може стати вірним рішенням.

У чому відмінність колектора від сонячної батареї?

Він виробляє теплову енергію, а батарея - електричну. Устаткування можна вдало і вигідно забезпечувати потреби в гарячій воді. У зимовий період показник досягає 20%. Навесні і восени - 65%. А ось влітку користувачі можуть отримати до 95% енергії для гарячої води.

Підведемо підсумок. Вакуумний колектор може бути використаний в самих різних ситуаціях. Головне - це правильно придбати агрегат, змонтувати і експлуатувати його.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: