Херсон °C

Апарат, який необхідний дівчинці Марії Сахно для забезпечення самостійної функції дихання, придбано

Новости » Общество
0

Апарат, який необхідний дівчинці Марії Сахно для забезпечення самостійної функції дихання, придбано за дорученням голови Херсонської облдержадміністрації. Про це повідомляє директор Департаменту охорони здоровя Віктор Короленко. За його інформацією, апарат знаходиться у Херсонській обласній дитячий лікарні.

«Сьогодні я особисто спілкувався із головним лікарем Інною Холодняк: у лікарні готові забезпечити дитині усі необхідні умови та надати допомогу відповідно до її стану.

Ми повідомили про це Дарину Сахно, мати дівчинки. Та готові у будь-який час надати реанімобіль для транспортування дитини, разом із усім необхідним, до лікарні. Але мати наполягає на тому, аби апарат було доставлено їм додому.

Як директор Департаменту здоров’я Херсонська обласна державна адміністрація, я підтримую лікарів в тому, що дитину необхідно обстежити, провести необхідні дослідження, та налаштувати апарат! Адже це медичне обладнання, використання якого потребує контролю і допомоги лікарів. В іншому випадку апарат може нашкодити дитині. Я наголошую на цьому!

І повторюсь: у Херсонській обласній дитячий лікарні готові надати допомогу дівчинці!» - акцентує Короленко.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: