Херсон °C

Танкісти вдосконалюють майстерність

Новости » Общество
0

Минулого тижня танкові екіпажі зі складу угрупування військ, що виконує завдання на південному напрямку, відпрацювали елементи бою та відбиття наступу противника. На даний час, воїни-танкісти вдосконалюють навички переміщення і маневрування на пересіченій місцевості, зміну напрямку руху та розгортання танкових підрозділів

— Практичні заняття з бойової підготовки тривають щодня. Наразі танкісти відшліфовують основні елементи танкового бою, – повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, танкові екіпажі також відпрацьовують дії у вогневих засідках.

— Військові навчаються завчасно й приховано розміщувати бойові машини, маючи на меті завдати противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою. Це, насамперед, дозволяє перехоплювати ініціативу та створює переваги під час ведення танкового бою, — наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як показує практика, постійні тренування надзвичайно важливі для воїнів-танкістів, які знаходяться в резерві або несуть бойове чергування, адже вони підтримують високий стан бойової готовності та дають змогу не втрачати практичні навички, набуті під час участі в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил.

Разом переможемо!

Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: