Херсон °C

Генічани отримали понад 8 тисяч адміністративних послуг у Центрі обслуговування платників

Общество, Экономика
0

У Центрі обслуговування платників Генічеської ДПІ впродовж 11 місяців 2020 року платникам надано 8366 адміністративних послуг щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та книг обліку доходів і витрат, видачі довідок, ліцензій, витягів тощо. Про це повідомила начальниця Генічеської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Тетяна Богодух.

Зокрема, видано 2018 карток платників податків та внесено до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Фахівцями Центру обслуговування платників видано 1936 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 582 реєстратори розрахункових операцій, 882 книги обліку доходів платникам єдиного податку, 465 книг обліку розрахункових операцій. Зареєстровано 647 платників єдиного податку, 728 книг обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність.

Окрім того, фахівцями ЦОП за січень - листопад 2020 року видано 420 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, 415 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, ліцензій на право зберігання пального та 5 - довідок на підтвердження статусу податкового резидента України, у тому числі 130 - довідок про подану декларацію про майновий стан і доходи.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: