Херсон °C

Депутатський корпус Скадовської міськради розколовся

Новости » Общество
0

Друга сесія Скадовської міської ради очікувано видалась гарячою. Депутатський корус розколовся надвоє. Одна частина депутатів планує працювати на громаду, йти вперед і організовувати життя громади на користь людям. Приймати рішення і працювати.

«Дуже шкода, шо не усі депутати розуміють, що обрання нової влади, свідчить про бажання людей мати цю нову владу у всіх її проявах – і в оновленні виконкому, і в новій структурі, яка дозволить продовжити рух вперед для усієї громади.

Прикро, що не усі депутати хочуть розуміти, що заступників МІСЬКОГО голови подає для затвердження саме міський голова, і це апріорі мають бути люди від міського голови, бо це перша ланка на якій має бути побудована уся робота виконкому.

Я дуже надіюся, що подумавши ще раз (а може і не раз), усі ми згадаємо які обіцянки ми давали перед виборами, чому за нас голосували люди, та чого очікують від нас люди.

Я особисто хочу працювати на благо громади і сподіваюся, що знайду однодумців.

им не менш, хочу подякувати усім депутатам, які сьогодні працювали більше 5 годин, і змогли розглянути більше 50 питань», - пише на своїй сторінці Скадовський міський голова Олександр Яковлєв.

Скадовська блог-толока

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: