Херсон °C

У Херсонській державній морській академії відбулося засідання студентського активу

Новости » Общество
0

У Херсонській державній морській академії 9 грудня 2020 року в режимі онлайн відбулося чергове засідання курсантського активу академії та її структурних підрозділів із представниками компанії «Марлоу Навігейшн» щодо погодження кандидатур курсантів на призначення матеріальної допомоги в рамках благодійної програми компанії «Марлоу Навігейшн».

Захід проводився у формі телемоста, на платформі Zoom.У зустрічі взяли участь ректор ХДМА, професор Василь Чернявський, директор з підготовки компанії «Марлоу Навігейшн» Йорн Клодіус, менеджер із навчання кадрів компанії «Марлоу Навігейшн» Мартін Банков та генеральний директор компанії «Марлоу Навігейшн Україна» Борис Езрі.

На засіданні в.о. голови студентської ради академії та її структурних підрозділів Надія Третьякова розповіла про роботу органів студентського самоврядування ХДМА та напрями їх взаємодії з командуванням. Наприкінці зборів в.о. голови студентської ради подякувала компанії «Марлоу Навігейшн» за всебічну підтримку курсантської молоді.

Херсонська державна морська академія

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: