Херсон °C

На Херсонщині понад 27,5 тис. одиноких громадян та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори

Новости » Общество
0

З початку введення карантинних заходів в області понад 27,5 тис. одиноких, одиноко проживаючих громадян та осіб, які опинилися у складних життєвихобставинах, отримали продуктові набори від соціально відповідального бізнесу, громадських організацій, інших благодійників.

Для виявлення потреб незахищених верств населення працює інформаційна платформа «Допомога поруч», де щоденно оновлюються дані, а також «гаряча» телефонна лінія Департаменту соціального розвитку ОДА (0552) 26 16 17.

ЯК ДОПОМОГТИ скориставшись сервісом «Допомога поруч»?
Заходьте на сайт за посиланням:https://dopomoga.msp.gov.uaта натисніть зверху на розділ «ПОТРЕБИ», оберіть Вашу область і зателефонуйте за номером телефону контактній особі, повідомте, чим Ви можете допомогти людям.

Якщо Ви підприємець, благодійник, волонтер або просто небайдужа людина - Ви можете допомогти громадянам за допомогою сервісу «Допомога поруч».

ЯК ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ скориставшись сервісом «Допомога поруч»?
1. Обираєте в розділі «Контакти» Ваш регіон і бачите телефонний номер «гарячої» лінії.
2. Зателефонуйте на номер телефону «гарячої» лінії, який висвітився по Вашій області та скажіть, в чому саме у Вас є потреба.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: