Херсон °C

Поліція на воді відпрацювала ринки обласного центру

Новости » Общество
0

З метою попередження та виявлення порушень в сфері продажу водних біоресурсів працівники відділення поліції в порту «Херсон» перевірили правомірність реалізації риби на ринках Херсона. За фактами виявлених правопорушень поліцейські підготували 10 адміністративних матеріалів.

Як розповів начальник водної поліції Херсонщини Максим Жарков, працівники підрозділу відпрацювали продовольчі ринки у мікрорайонах «Житлоселище», «Шуменський», «Таврійський», «Корабел» та ринок «Дніпровський». В ході перевірок інспектори виявили кілька продавців, які працювали без санітарних книжок, без документів, що підтверджують законність поставок риби для реалізації, в деяких випадках продаж водних біоресурсів проводився у непризначених для торгівлі місцях.

З порушниками поліцейські проводили профілактичні бесіди, а також були складені 10 адміністративних протоколів, із них 7 – за ст.152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» та 3 – за ст.159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках».

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: