Херсон °C

Херсонський грабіжник-рецидивіст знову отримав 4 роки позбавлення волі

Новости » Общество
0

Злочин стався у червні цього року в обласному центрі. В Херсонський відділ поліції зателефонувала 60-річна жителька мікрорайону «Таврійський» і повідомила, що її пограбували. Зі слів потерпілої, вона йшла з магазину додому. На вулиці до неї підбіг невідомий зловмисник, зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком та втік. Вже через годину підозрюваного затримали «по гарячих слідах». Нині суд обрав йому покарання і відправив за грати.

Потерпіла детально описала поліцейським прикмети нападника. Крім того, оперативники переглянули камери відеоспостереження, розташовані на цій вулиці і встановили шлях, яким зловмисник втік. Так поліцейські з’ясували, що нападник зупинив таксі та поїхав у невідомому напрямку. Оперативники зв’язались із диспетчером служби таксі та встановили, що водій висадив пасажира біля одного з приватних домоволодінь міста. Приїхавши за цією адресою, поліцейські побачили у дворі вказаного домоволодіння чоловіка, прикмети якого були схожі на опис потерпілої.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік зізнався у вчиненні злочину та віддав зірвані ланцюжок та хрестик.

Зловмисником виявився 28-річний херсонець, який раніше вже неодноразово мав проблеми з законом за аналогічні злочини. Лише наприкінці березня він звільнився з місць позбавлення волі.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині передбаченому ч.2 ст.186 ККУ «Грабіж» і обрав йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: