Херсон °C

У Верхньому Рогачику платниками податків зареєстровано 495 господарюючих суб’єктів

Общество, Экономика
0

На 1 грудня 2020 року на обліку в Верхньорогачицькій ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та
м. Севастополі перебуває 271 юридична особа та 224 фізичні особи-підприємця.

З початку року припинили свою діяльність 7 юридичних осіб та 22 фізичні особи-підприємця. Водночас 2 юридичні особи та 42 ФОП отримали статус суб’єктів господарювання.

«Збільшення кількості господарюючих суб’єктів - індикатор сприятливого податкового клімату у районі. Звісно ж, така динаміка позитивно відображається на податкових надходженнях, які всупереч коронакризі теж зростають», - зазначає начальниця Верхньорогачицької ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та
м. Севастополі Олена Приходько.

Податківці району якісно і своєчасно надають адміністративні послуги і консультативну допомогу кожному, хто прагне працювати у легальній площині.

Крім того, платники податків Верхньорогачицького району цілодобово мають змогу скористатися безоплатним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: