Херсон °C

Податківці Нової Каховки знайшли майже 4 сотні трудових нелегалів

Новости » Общество
0

Легалізація підприємницької діяльності та трудових відносин є одним із пріоритетних напрямків діяльності Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Аби всі жителі Нової Каховки були соціально захищеними, а місцевий бюджет не втрачав кошти від прихованих доходів, фахівці Новокаховської ДПІ постійно роз’яснюють та беруть участь у роботі міжвідомчих робочих груп із легалізації найманої праці.За 11 місяців 2020 року в місті проведено 35 інспекційних відвідувань. Встановлено 395 осіб, праця яких використовувалась без належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Завдяки комплексу заходів до бюджету додатково надійшло 282 тис. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, 230 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб та 17,3 тис. гривень військового збору.

До державної реєстрації залучено 88громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації фізичної особи-підприємця. Як результат, – бюджет додатково отримав 126 тис. гривень податків і зборів.

Шановні громадяни міста! Закликаємо вас вимагати від роботодавців офіційного працевлаштування і офіційної заробітної плати! Пам’ятайте: тіньова заробітна плата сьогодні – це відсутність державних соціальних гарантій завтра!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: