Херсон °C

На дорогах Херсонщини чергують спеціальні бригади

Новости » Общество
0

Спільні заходи та дії профільних органів і служб області з ліквідації наслідків негоди обговорили під час засідання міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Істотне погіршення погодних умов у вигляді мокрого снігу, заметілі, посилених поривів вітру та ожеледі прогнозує обласний центр з гідрометеорології вже найближчої доби.

«На Херсонщині до виконання робіт з розчищення доріг державного, обласного та місцевого значення готові 92 одиниці спецтехніки. Окрім того, відповідні служби мають 4 тисячі тон протиожеледних матеріалів. На дорогах Херсонщини чергуватимуть відповідні бригади», – зазначив директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Олексій Сулімов.

Як повідомляють райдержадміністрації та територіальні громади області, для розчищення доріг підготовлено 444 одиниці спецтехніки.

Також відпрацьовано алгоритми безперебійної роботи лікарень та інших об’єктів критичної інфраструктури на випадок припинення електропостачання, визначено місця відстою великовагового транспорту та узгоджено необхідність початку функціонування стаціонарних пунктів обігріву в населених пунктах області у разі зниження температур.

«Ми повинні максимально оперативно відреагувати на погіршення погодних умов та усунути наслідки негоди аби жителі області не відчули незручностей», - наголосив заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: