Херсон °C

Поліцейські встановили підозрюваного у пограбуванні дівчини поблизу кафе в Херсоні

Новости » Общество
0

Злочин стався минулого тижня в Херсоні. У Дніпровське відділення поліції звернулася 46-річна мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що ввечері поблизу кав’ярні по вул. Ілюші Кулика невідомий зловмисник вирвав у її доньки з рук мобільний телефон «Samsung Galaxy A51» та швидко зник у дворах. Поліцейські встановили грабіжника і повернули власниці викрадений телефон. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру.

Оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний мешканець Олешківської територіальної громади. Раніше в поле зору правоохоронців чоловік не потрапляв. Він зізнався у скоєному і видав поліцейським викрадений смартфон. Чоловік свої дії пояснив тим, що хотів подарувати дружині дорогий телефон, а грошей, щоб купити, не мав.

Наразі підозрюваному повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: