Херсон °C

438 тисяч гривень штрафів за минулий рік сплатили недобросовісні продавці за продаж дітям алкоголю і цигарок

Новости » Общество
0

На час минулих шкільних канікул та дистанційного навчання в школах працівники ювенальної превенції поліції Херсонщини посили профілактичні заходи для своєчасного припинення фактів реалізації дітям алкогольної продукції та тютюнових виробів. Для цього в усіх районах області ювенали проводять рейди по недопущенню продажу неповнолітнім спиртного і цигарок.

- У минулому році за незаконний продаж алкоголю і тютюнових виробів неповнолітнім поліцейські склали169 адмінпротоколіві накладено штрафів на суму438 тисяч гривень, анульовано20 ліцензійна право здійснення торгівлі алкоголем і тютюновими виробами. З початку цього року ми вже зафіксували16фактів продажу дітям спиртного і цигарок. За доведення неповнолітніх до стану сп’яніння у минулому році поліцейські склали262протоколи, цього року викрито вже33такі факти, - повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції херсонської області Віталій Сайфутдінов.

«Відповідальність починається з мене!» - інформаційні стікери з таким надписом працівники ювенальної превенції залишають у магазинах та кіосках, нагадуючи продавцям, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам до 18 років категорично заборонено! За це передбачена адміністративна відповідальність, а власникам магазинів загрожує позбавленням ліцензії на продаж підакцизних товарів.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: