Херсон °C

На Херсонщині судитимуть 31-річного чоловіка за катування співмешканки

Новости » Общество
0

Бериславською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 31-річного мешканця с. Чорнобаївка, який впродовж тривалого часу, з метою залякування та отримання визнання, катував та наносив численні тілесні ушкодження своїй 28-річній співмешканці (ч. 1, ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 122 КК України).

За даними слідства, раніше судимий чоловік в період з квітня по серпень 2020 року жорстоко знущався з цивільної дружини, як морально, так і фізично. Зокрема він жадав постійного визнання його як чоловіка, забороняв потерпілій виходити з дому, навідувати її малолітнього сина, який проживає окремо від них. У разі непокори жінка отримувала численні удари кулаками по обличчю, голові та тулубу. При цьому систематичними побиттями зловмисник не обмежувався, міг вдаватися й до інших способів знущань - кусати, душити, проколювати металевим пінцетом ликові м’язи нижніх кінцівок, видирати волосся з голови потерпілої. Через це жінка постійно зазнавала сильного фізичного болю, моральних страждань та, як наслідок, тілесні ушкодження.

Протягом кількох місяців правоохоронці збирали докази вини зловмисника. Для цього було проведено низку судово-медичних, психолого-психіатричних експертиз. Згодом чоловіку таки оголосили підозру та взяли під варту.

Наразі досудове слідство у вказаному кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до Білозерського районного суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожуватиме позбавлення волі строком до 10 років.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: