Херсон °C

Завершено реконструкцію підвищувальної станції водопостачання по вулиці 49-ої Гвардійської Херсонської дивізії

Новости » Общество
0

У січні 2021 року фахівцями Херсонського Водоканалу завершено реконструкцію підвищувальної станції водопостачання, розміщеної уЦТП-67 за адресою вул.49-ої Гвардійської Херсонської дивізії, 41-Б.

Працівниками дільниці з ремонту та експлуатації насосних станційIII-го підйому служби водопостачання буловстановлено 2 нових насосних агрегатиGrundfos,дві сучасні засувки Ø150 з обґумованим клином, замінено 20 м трубопроводу, налаштовано станцію автоматичного регулювання тиску в мережі водопостачання. Цедозволить стабілізувати тиск води у житлових будинках за адресами вул.49-ої Гвардійської Херсонської дивізії, 49,49/1, 49/2, 51, 53; вул. Покришева, 41, 41-А,оперативно виконувати локальні переключення на водопровідній мережі, сприятиме підвищенню надійності і ефективності роботи насосної станції,збільшенню строку служби обладнання, запобіганню аварійності мереж внаслідок гідравлічних ударів. Нове насосне обладнання, зберігаючи необхідну потужність,споживає у 2,5 рази менше електроенергії.

 

Насоси, загальною вартістю255600 грн.,придбано за рахунок інвестиційної складової тарифу на послуги Водоканалу.

 

Для мешканців 7-ми багатоквартирних будинківII-го Таврійського мікрорайону реконструкція ЦТП-67 – це гарантоване поліпшення умов користування послугами Водоканалу,постійний тиск води у крані, незважаючи на години масового водорозбору, якість та безпека водоспоживання.

 

Для довідки. Херсонський Водоканал обслуговує 62 насосні станціїIII-го підйому із загальною кількістю насосів – 168 одиниць, 12% з яких потребують заміни.У 2021 році на підвищувальних насосних станціяхIII-підйому заплановано встановленняще 8 нових насосів.

https://water.kherson.ua/dva-novyh-nasosy-dlya-1000-meshkantsiv-tavrijskogo-mikrorajonu/?cat_slug=news

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: