Херсон °C

Директори ДЮСШ Херсона звернулися до депутатів за підтримкою

Новости » Общество
0

Депутат Херсонської міської ради Іван Глухов звернувся до депутатського корпусу за вирішенням питання фінансування ДЮСШ міста:

 

«До мене, як до депутата Херсонської міської ради звернулися директори херсонських дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ), які фінансуються з міського бюджету. В своєму зверненні вони просять підтримки у вирішенні питання щодо підвищення посадових окладів працівників ДЮСШ, яке передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року №755 «Деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл».

Для підвищення престижності праці працівників ДЮСШ цією постановою встановлені додаткові коефіцієнти підвищення посадових окладів тренерів-викладачів, директорів та інструкторів-методистів, які набули чинності ще з 1 січня 2020 року. Але у м. Херсон додаткові коефіцієнти підвищення згідно з цією постановою не були реалізовані!!!

На бюджетній комісії ще 22 грудня 2020 року мною було направлено звернення, яке одностайно підтримали колеги. Але в бюджеті на 2021 рік виконання постанови знов не передбачили. Тож на сесії міської ради від 26.01.2021 був змушений нагадати про цю проблему депутатам та міському голові Ігорю Колихаєву з пропозицією створення робочої групи з цього питання. Наразі отримана відповідь від Управління молоді та спорту, згідно з якою дане питання розглядається профільною комісією та буде на контролі в управління молоді та спорту.

Я, як декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету та в минулому тренер-викладач ДЮСШ з більш ніж п’ятнадцятирічним стажем розумію проблеми цієї сфери діяльності. Якщо місто не буде розвивати спортивну галузь та підтримувати людей, які віддані своїй праці з дітьми, то йому доведеться розвивати та підтримувати виправні колонії!»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: