Херсон °C

Вперше у 2021-му! "Поетична шафа" збирає авторів та музикантів

Новости » Общество
0

Вперше у 2021-му! "Поетична шафа" збирає авторів та музикантівУ суботу, 6-го лютого, відбудеться перша у 2021-му році "Поетична шафа".

"Друзі, починаємо Новий рік творчо та позитивно! Локдаун закінчився і час знову збиратися на письменницько-музичні тусовки", – закликають організатори.

У програмі, як завжди, буде поезія, проза та жива музика (акустичний формат). Заплановані виставки "Підвішених рядків", книжок та фотографій завсідників заходу. Відбудеться конкурс експромтів, переможці якого отримають призи від партнерів заходу – квитки до ХОАМДТ ім. М.Куліша та екскурсію з телескопом.

"Бажаючі зможуть долучитися до написання "безкінечного вірша". Це колективна творчість. Кожен пише рядочок і передає далі… Таким чином ми робимо один великий тематичний вірш. Зазвичай цікаво послухати, що ж вийшло у результаті", - ділиться молодий письменник Дмітрій Плотніков.

Вхід – вільний, але з урахуванням карантинних обмежень.

"Поетична шафа" відбудеться у "Locals Only" (проспект Ушакова, 12б). Початок – о 18:00. Захід пройде за підтримки креативної майстерні "Слон".

Контактний номер: (050)-76-80-889.

Посилання на подію у Fb: https://www.facebook.com/events/122990566348437

Вперше у 2021-му! "Поетична шафа" збирає авторів та музикантів

 


 

 




0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: