Херсон °C

232 адміністративні матеріали склали поліцейські за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину

Новости » Общество
0

Незважаючи на зниження захворюваності вірусом COVID-19, поліцейські Херсонщини продовжують контролювати дотримання карантинних обмежень громадянами та суб’єктами господарювання.

Задля запобігання розповсюдженнявірусуCOVID-19правоохоронці продовжують проводити відпрацювання громадських будівель, закладів харчування та пасажирського транспорту. Під час рейдівполіцейські також проводять з громадянами роз’яснювальну роботу щодо важливості неухильного дотримання карантинних обмежень.

Як поінформував заступник начальника обласного главку поліції Денис Захарченко, протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 232 адміністративні матеріали за порушення карантинних вимог, з яких 17 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за шо передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень. Також поліцейські винесли громадянам 215 постанов на місці за перебування в громадських будівлях та транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, за що згідно ч.2 ст. 44-3 КУпАП передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали6692адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).

Поліція Херсонщини просить громадян неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Бережіть себе та близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: