Херсон °C

247 адміністративних матеріалів за ігнорування санітарно-протиепідемічних вимог

Новости » Общество
0

Поліцейські Херсонщини продовжують контролювати дотримання карантинних обмежень громадянами та суб’єктами господарювання задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19.

Рейдові групи з числа поліцейських, представників держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування перевіряють на дотримання карантинних вимог об’єкти сфери обслуговування, транспорт та інші місця, де масово збираються громадяни.

За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, 19 лютого, за ініціативи керівництва обласного главку поліції в обласному центрі проводились додаткові посилені заходи по запобіганню поширення вірусу COVID-19. Метою такого заходу була профілактика правопорушень та роз’яснення громадянам про необхідність дотримання карантинних вимог задля особистої безпеки та збереження здоров’я. Але, незважаючи, що захід носив профілактичний характер, в цей день поліцейські все-таки винесли 50 постановгромадянам, які категорично відмовлялись одягати захисні маски в громадських спорудах і будівлях.

Загалом, протягом останніх семи днів поліцейські Херсонщини склали 247 адміністративних матеріалів, з яких 10 протоколів за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за шо передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень, та винесли 237 постанов на місці за перебування в громадських будівлях та транспорті під час карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту за ч.2 ст. 44-3 КУпАП, за що передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень.

Поліція Херсонщини просить громадян неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Бережіть себе та близьких!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: