Херсон °C

Риночники Херсона домоглися зняття їх питання з порядку денного на сесії

Общество, Политика
0

Після того, як риночники Херсона не захотіли слухати секретаря міської ради Галину Лугову, меру таки прийшлося вийти до людей. Із скандуванням: «Нехай виходить мер, ти нічого не вирішуєш», до херсонців таки вийшов Ігор Колихаєв. Спочатку міський голова запропонував мітингувальникам, аби представники риночників зайшли на засідання міської ради, а далі із ними після сесії обговорити питання окремо.

«Я знаю, хто за вами стоїть, і хто маніпулює», - сказав Колихаєв людям. Ця фраза дуже розізлила людей. За їх словами вони прийшли захищати свій бізнес, аби їх бутіки не прймали з місць, де вони працюють роками.

«Ми були на засіданні земельної комісії, де ви все вирішили без нас, нам навіть ніхто не давав слова. Ви все вирішили без нас, і чекаєте, що ми зараз звідси підемо. Такого не буде. Тому вимагаємо продовжити нам оренду на 5 років», - заявив один із учасників мітингу.

Риночників також цікавило питання, чому мерія розпочала наводити «порядок» не зі стихійної торгівлі, а з існуючих бутиків.

Было общение на земельной комиссии. Давайте оцифруем мелких,средних и крупных предпринимателей и нарисуем пути, будем двигаться по этой карте. Мы договорились создать комиссию и шаг за шагом идти дальше», - намагався відповісти Колихаєв.

Одначе, біля п’яти сотні людей відмовилися йти на перемовини таким шляхом. В результаті майже годинного спілкування було прийнято рішення – зняти питання риночників, щодо законної карти розташування риночних рядів, та створити комісію, яка в подальшому буде вивчати це питання.

 

Риночники Херсона домоглися зняття їх питання з порядку денного на сесії

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: