Херсон °C

87 об’єктів комунальної власності намагаються відсудити в Апеляційному суді

Новости » Общество
0

15 тисяч квадратних метрів – йдеться про таку кількість комунального майна, що хочуть відсудити в Апеляційному суді бувші чиновники Херсонської мерії.

Як повідомляє секретар міської ради минулого скликання Херсонської міської ради Олена Урсуленко, сьогодні, 3 березня відбудеться п'ятий апеляцiйний адміністративний суд:

«Суд розпочне розгляд скарги деяких «орендарів» комунальної власності, які все ж таки дуже бажають придбати комунальні приміщення за копійки із 87 об'єктів, які були незаконно внесені на засідання міської ради 7-го скликання Вербицькою Алісою. Вона ще й досі є начальником управління комунальної власності, не дивлячись на відкриту кримінальну справу за це рішення! Цей процес можливо зупинити шляхом письмової заяви до суду від юридичного відділу міської ради, що вони визнають рішення №2256 незаконним у зв’язку із грубими порушеннями законодавства та перебільшенням повноважень начальником управління - Вербицькою А. при винесенні його у сесійну залу. Маю надію, що ці об’єкти все ж таки залишаться у власності громади!» - пише Урсуленко в соціальній мережі.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: