Херсон °C

Посадовця Генічеської РДА притягнуто до відповідальності

Новости » Общество
0

За принципової позиції прокурорів Херсонської обласної прокуратури судом за результатами розгляду двох протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією, передбачені частинами 1, 2 статті 172-7 КУпАП, притягнуто до адміністративної відповідальності начальника відділу агропромислового розвитку однієї з районних державних адміністрацій.

Прокуратурою доведено, що громадянин, будучи посадовою особою, в порушення вимог законодавства не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, а також, перебуваючи в умовах вказаного конфлікту, розглянув заяву власної доньки та погодив проєкт розпорядження голови РДА, яким останній затверджено проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Постановою Генічеського районного суду посадовця визнано винним у вчиненні зазначених правопорушень та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3400 гривень.

Не погодившись з постановою суду, державний службовець намагався оскаржити її до Херсонського апеляційного суду.

За результатами апеляційного перегляду справи скаргу залишено без задоволення, а постанову суду першої інстанції про накладення штрафу - без змін.

На цей час вказане рішення набрало законної сили.

 

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: