Херсон °C

Поліцейські вилучили з родини двох дітей, батьки яких зловживають алкоголем та занедбали доньок

Новости » Общество
0

В поліцію надійшов виклик від старости одного з сіл Бериславського району. Чоловік повідомив, що у родині, де виховуються двоє маленьких дітей, батьки зловживають алкоголем, діти голодні та недоглянуті.

На виклик відреагували працівники ювенальної превенції, які разом з представниками сільської ради прийшли для перевірки за місцем проживання родини. Мати і батько були у стані сильного алкогольного сп’яніння, поводилися неадекватно та агресивно. В будинку було відсутнє опалення, не було продуктів харчування. Дівчата віком 5 та 7 років були голодні та недоглянуті. Старшу доньку подружжя через неналежні умови проживання забрала до себе тітка.

Зі слів жителів села, батьки систематично пиячать та збирають у себе в будинку сумнівні компанії. За дітьми ніхто не доглядає. Зважаючи на загрозу здоров’ю дітей, було прийнято рішення тимчасово вилучити їх з родини. Дівчат забрала до себе тітка.

У відношенні матері поліцейські склали адміністративний протокол за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей. Відносно цієї родини проводитиметься ретельна перевірка для вирішення подальшої долі дівчат.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: