Херсон °C

П’яний водій спричинив ДТП на перехресті Бериславського шосе та вулиці Чорноморської

Общество, Криминал
0

Вчора вночі, близько 1-ї години, до патрульних звернулися небайдужі херсонці й повідомили, що на перехресті Бериславського шосе та вулиці Чорноморської сталася ДТП.

На вказаному місці інспектори побачили понівечений автомобіль Toyota Avensis. Поруч перебували молодий чоловік та дівчина. Це були водій та пасажирка транспортного засобу, медичної допомоги вони не потребували.

Поліцейські встановили, що керманич під час руху не дотримав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на рекламну конструкцію. В результаті автомобіль перевернувся, лише дивом ніхто не травмувався.

Також у 20-річного херсонця патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він визнав, що вживав спиртне напередодні. Мовляв, випив пляшку пива.

Водій погодився пройти огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці. Прилад показав результат 0,94 проміле, що майже в 5 разів перевищує допустиму норму.

Також чоловік не мав полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності водіїв.

На керманича інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

Ця пригода вкотре доводить, що поєднання алкоголю та керма може мати сумні – і навіть трагічні – наслідки. Тож керуйте тверезо, бережіть себе та рідних. Пам’ятайте, що від ваших дій залежить життя й інших учасників дорожнього руху.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: