Херсон °C

Поліція закликає громадян в жодному разі не впускати в свої оселі незнайомців

Общество, Вибори мера Херсона
0

Вчора, 17 березня, близько 21:00 в поліцію звернулась 77-річна мешканка м. Олешки. Пенсіонерка розповіла правоохоронцям, що чотири невідомі жінки, які напросилися переночувати, викрали з шафи тисячу доларів США. Наразі поліція встановлює особи злодійок та їх місцезнаходження.

На місці події пенсіонерка більш детально розповіла поліцейським, що сталося. Зі слів потерпілої, близько 16:00 до неї в квартиру постукали дві невідомі жінки та запитали, чи не знає вона когось із місцевих, хто здає житло в оренду на кілька днів. Адже вони приїхали сюди продати на ринку цитрусові, але за один день не встигли його реалізувати і тепер їм потрібно десь переночувати. Літня жінка розчулилась та запропонувала незнайомкам переночувати у неї.

Через кілька хвилин у квартиру прийшли ще дві жінки. Господарка квартири запропонувала гостям повечеряти. Після вечері одна з жінок залишилась на кухні з пенсіонеркою, а троє пішли у кімнату дивитись телевізор. Поки власниця квартири поралась на кухні незнайомка розповіла їй, що має здібності гадання та запропонувала поворожити по руці, на що пенсіонерка погодилась.

Тільки но сеанс гадання закінчився на кухню увійшла одна з подруг ворожки та повідомила, що їх терміново викликають перевантажувати товар. Жінки стрімко почали збиратися та запевнили господарку, що близько 21:00 вони повернуться на ночівлю. В призначений час гості не повернулись і пенсіонерка кинулась до шафи, де зберігала свої заощадження. Однак, грошей там не було.

За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі правоохоронці встановлюють особи зловмисниць та їх місцезнаходження.

Поліція Херсонщини звертається до громадян: будьте більш обачні та попередьте своїх літніх батьків, родичів та сусідів, особливо тих хто проживає один, що:

– ні в якому разі не можна пускати у своє житло сторонніх людей;

– нікому не слід розповідати про цінності, що зберігаються у вас;

– не слід ховати гроші в легкодоступних місцях (шафах із одягом, сервантах, кухонних шафах, під матрацом);

– не слід довіряти незнайомцям, які пропонують будь-яку магічну допомогу.

Якщо відносно вас все ж таки були вчинені протиправні дії, не зволікайте та негайно телефонуйте «102».

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: