Херсон °C

Де можна відпочити в Україні

Общество, Культура
0

Коли видається кілька вільних днів або тижнів (відпустка, канікули, тривалі вихідні), хочеться не просто відпочити від робочих буднів, а кардинально змінити обстановку - відправитися у подорож. Терени нашої країни настільки великі і різноманітні, що для будь-якого часу року знайдуться фантастичні варіанти. 

Зима

Правильно почати рік можна з введенням нової традиції подорожей. Буковель з класними лижними трасами, оздоровчий центр Косино - дивовижне поєднання оздоровчих і SPA-процедур, найкраща різдвяна атмосфера - Львів. Відвідування кожної локації подарує незабутні емоції.

Якщо хочеться додати зимового чарівництва, можна відвідати садибу Святого Миколая. Вона знаходитися в двох кілометрах від Косово, село Пістинь Івано-Франківської області.

Весна

Продовжуючи подорож по локаціях Західної України, перемістимося до весняних пейзажів. Незабутню подорож можна організувати в Ужгород під час цвітіння сакур. На час Сакура-Фесту старовинне місто буквально потопає в рожевому кольорі. Крім бульвару сакур в Ужгороді є безліч архітектурних та історичних пам'яток.

Літо

Ідеальна пора для відпочинку на березі водойми. Це може бути річка, озеро або одне з морів. Найпопулярнішими місцями для морського відпочинку в Україні вважаються Одеса, Бердянськ, Кирилівка, і звичайно, Генічеськ.

Генічеськ розташований на початку Арабатської стрілки, а значить, відпочиваючі отримують не тільки чисте і тепле море, але і нескінченно довгі пляжі. Десятки кілометрів піщаної смужки, сонячна погода і Азовське море - що може бути краще? Тим більше, що зараз для організації поїздки не потрібно витрачати багато часу і коштів. Компанія ЕлітБус протягом багатьох років займається організацією регулярних автобусних перевезень Харків - Генічеськ https://elitbus.com.ua/harkov-genichesk і для бронювання місць досить тільки телефонного дзвінка.

Осінь - час золотого листя, саме час відвідати парки і заповідники України. Софіївський парк (Умань), екопарк (Харків), Актовський каньйон з неймовірно мальовничою природою або Асканія-Нова - кожен з варіантів вартий уваги і відвідування.



 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: