Херсон °C

Служба судової охорони святкує другу річницю з дня створення

Новости » Общество
0

З цієї нагоди сьогодні, 2 квітня, у всіх територіальних управліннях з дотриманням карантинних вимог відбулися урочисті заходи.

З вітаннями до працівників служби судової охорони завітали голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир, депутат обласної ради, генерал-майор поліції, голова правління ГО «Єдиний щит» Валерій Літвін та представники інших правоохоронних органів.

Зокрема, очільник облради подякував співробітникам, які своєю щоденною службою забезпечують безпеку судової системи.

«Ви – правоохоронці нової формації. Це видно в усьому: і у вашому підході до справи, і у вашій витримці. Ваше завдання – забезпечити повну безпеку суддів, аби вони при здійсненні правосуддя були незалежними і підкорялися лише закону. Бажаю, щоб ви ніколи не зупинялися перед труднощами, берегли честь і були вірними присязі народові України», - наголосив Олександр Самойленко та вручив Подяку від депутатського корпусу територіальному управлінню Служби судової охорони у Херсонській області за професіоналізм, сумлінне та відповідальне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток та розбудову територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області.

Також Олександр Степанович відзначив Подяками Херсонської обласної ради:

ЛЕБЕДЄВА Ігоря Олександровича – контролера І категорії (помічника оперативного чергового) відділу оперативно-чергової служби ТУ ССО у Херсонській області, сержанта Служби судової охорони;

ЗАПОРОЖЕЦЬ Світлану Сергіївну – контролера ІІ категорії 2 відділення 1 взводу 1 підрозділу охорони ТУ ССО у Херсонській області, сержантку Служби судової охорони;

СКІБІЦЬКОГО Ігоря Ігоровича – контролера ІІ категорії 3 відділення 1 взводу 1 підрозділу охорони ТУ ССО у Херсонській області, рядового Служби судової охорони;

КРАЙНІКОВА Віктора Валентиновича – провідного інспектору відділу по роботі з персоналом ТУ ССО у Херсонській області.

«Ці два роки для вашої служби були часом становлення і розвитку. І завдяки вашому професіоналізму та патріотизму сьогодні Служба судової охорони забезпечує надійність і тримає курс на майбутнє. Бажаю здоров’я, подальшого розвитку!», - зазначив голова облдержадміністрації Сергій Козир.

А депутат обласної ради, генерал-майор поліції, голова правління ГО «Єдиний щит» Валерій Літвін відзначив, що за весь час роботи Служби чув про них лише позитивні відгуки: «Всі кажуть, що нарешті прийшли справжні професіонали, які наведуть порядок у залах суду, а наші судді відчуватимуть себе у безпеці. Дякую вам за це!».

З нагоди свята кращим співробітникам вручили грамоти, подяки та почесні відзнаки.

Довідка. 4 квітня 2019 року Вища рада правосуддя своїм Рішенням затвердила Положення про Службу судової охорони, чим розпочала створення цього державного органу з правоохоронними функціями.

Служба судової охорони – державний орган, що через свої підрозділи підтримує громадський порядок у суді; запобігає проявам неповаги до суду та припиняє такі прояви; охороняє приміщення й інше майно судів, органи судової влади; забезпечує державний захист суддів, працівників апаратів судів та їхніх родин, а також гарантує безпеку учасників судового процесу (ст. 160 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»).

http://khor.gov.ua/2021/04/02/25611/

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: