Херсон °C

Сезонні роботи на Херсонщині набирають обертів

Общество, Экономика
0

З березня місяця Херсонська обласна служба зайнятості розпочала роботу в частині укомплектування вакансій сезонного характеру. Це саме ті вакансії, що надали роботодавці для формування Банку перспективної потреби у сезонних працівниках на поточний рік.

За словами директора обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова це дає можливість вчасно, без зволікань підбирати відповідних працівників, при необхідності, для підібраних претендентів, організовувати професійне навчання або підвищення кваліфікації.

«Сезонні роботи на Херсонщині набирають обертів, - зазначив Євгеній Єрашов. - На сьогодні понад 1100 працівників за направленням обласної служби зайнятості працевлаштовані на такі роботи».

Більшість укомплектованих вакансій належить до сільськогосподарської галузі. До аграріїв нашого регіону працевлаштовані робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, трактористи-машиністи, водії автотранспортних засобів, робітники фермерського господарства, слюсарі з ремонту сільськогосподарських машин тощо.

Роботу сезонного характеру безробітні отримали також у сфері морського рибальства та переробної промисловості.

Комплектуються персоналом бази відпочинку, пансіонати й дитячі табори. Робітники зеленого будівництва, озеленювачі, слюсарі-сантехніки, покоївки, кухарі, офіціанти, - всі вони будуть обслуговувати відпочивальників нашого регіону під час літнього сезону.

Ознайомитися з інформацією щодо перспективних даних про потребу в сезонній робочій силі на підприємствах та господарствах у 2021 році по Херсонській області можна на офіційному сайті Херсонського обласного центру зайнятості за цим посиланням Потреба

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: