Херсон °C

Олешківські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт за фактом вбивства жителя смт Нова Маячка

Общество, Криминал
0

Злочин стався 13 лютого цього року в смт Нова Маячка. Під час раптово виниклого конфлікту між цивільним подружжям 42-річна жінка вдарила ножем співмешканця і втекла. Від отриманого поранення чоловік помер. Поліцейські розшукали і затримали зловмисницю. Наразі досудове розслідування закінчене. Обвинувальний акт погоджений з прокуратурою та направлений до суду для розгляду.

Допоміг затримати жінку оперативник, який проживає в селищі, а в той час знаходився вдома поза службою. Він отримав інформацію від чергового підрозділу і негайно направився до будинку, де стався злочин, прочісуючи дорогою всі вулиці. Вже через 10 хвилин поліцейський побачив підозрювану, наздогнав її та затримав до приїзду слідчо-оперативної групи.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що ввечері підозрювана зі своїм співмешканцем прийшли в гості до свого односельця. Компанія весь вечір вживала міцні алкогольні напої. Після випитого жінка попросила власника будинку залишитись у нього вдома і пішла зі співмешканцем в окрему кімнату. Раптово між цивільним подружжям виник конфлікт, в результаті якого жінка вдарила ножем співмешканця, після чого втекла. Крім того, поліцейські з’ясували, що жінка раніше була судима за тяжкий злочин.

Як розповів заступник начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції м. Олешки Віталій Олефіренко, за вказаним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Наразі досудове розслідування закінчене. Обвинувальний акт погоджений з прокуратурою та направлений на розгляд суду. Жінці може загрожувати 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: