Херсон °C

За три місяці межу з Кримом перетнуло 106 тисяч людей

Новости » Общество
0

Протягом І кварталу 2021 року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону під час здійснення прикордонного контролю оформили 106 тисяч осіб та 11 тисяч транспортних засобів, з них 80 тисяч громадян та 10 тисяч автівок були оформлені в КПВВ на адмімежі з ТОТ АР Крим. 49 громадянам України прикордонники відмовили у виїзді за кордон та не пропустили до України за різних підстав 121 іноземця.

За результатами паспортної роботи військовослужбовці виявили 6 підроблених документів та 89 недійсних. За порушення порядку перебування на території України до адміністративної відповідальності притягнули 20 іноземців, а за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї прикордонники притягнули до відповідальності 296 громадян.

Також під час оглядової роботи спільно з представниками ДМС та самостійно прикордонники у 24 випадках виявляли заборонені для переміщення товари та предмети на загальну суму понад 117 тисяч гривень, одну одиницю зброї та понад 20 кілограмів наркотичних речовин.

За результатами патрулювання водної ділянки відповідальності прикордонники припинили 28 випадків браконьєрства, понад 30 заборонених знарядь лову, майже 2 кілометри риболовецьких сіток та 55 кілограмів морепродуктів встановленим порядком передали правоохоронцям.

За офіційною інформацією

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: