Херсон °C

На Херсонщині поліцейські розшукали викрадачів трактора

Общество, Криминал
0

На Херсонщині поліцейські розшукали викрадачів трактораПоліцейські територіального підрозділу поліції м. Каховка розшукали викрадача трактора та його спільника, які незаконно заволоділи транспортирним засобом і перепродали його іншому фермеру.

Минулої п’ятниці вночі у поліцію м. Каховка звернувся 48-річний директор одного з місцевих підприємств. Він розповів, що щойно виявив відсутність трактора «МТЗ - 829К», який стояв на консервації на території підприємства.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що злочин стався кілька тижнів потому і до нього може бути причетний 37-річний мешканець Запорізької області, колишній працівник організації.

Як повідомив начальник поліції м. Каховка Віктор Попов, під час перевірки отриманої інформації поліцейські з’ясували, що підозрюваний громадянин спільно зі своїм спільником перепродали трактор іншому фермеру за 60 тисяч гривень та 600 доларів США. Впродовж кількох днів оперативники підрозділу розшукали викрадений трактор на одному з місцевих фермерських господарств. В цей час новий власник намагався переробити транспортний засіб під свої потреби.

Крім того, поліцейські оперативно встановили і місцезнаходження самого викрадача. Після скоєного злочину зловмисник навідався додому до своєї дівчини, яка живе у Каховці, де і був викритий правоохоронцями.

Наразі транспортний засіб вилучений. Після проведення усіх необхідних процесуальних дій його повернуть законному власнику. За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: