Херсон °C

В обласному онкологічному диспансері відкрилась нова виставка

Общество, Здоровье
0

13 квітня у Херсонському обласному онкологічному диспансері в рамках реабілітаційного проєкту «Галерея життя» відкрилась виставка образотворчого мистецтва, на якій представлені роботи скадовських митців. Це частина чудової експозиції «Скадовщина. На вітрилах творчості», яка презентувалась у Світлиці Херсонського обласного Центру народної творчості. Ці два комунальні заклади обласної ради поєднують давні творчі зв’язки та чудові мистецькі проєкти.

Неймовірні пейзажі, натюрморти та портрети підіймають медичним працівникам та пацієнтам закладу настрій. Представлені роботи художників також можна побачити і в каталозі «Митці Скадовщини».

Творчі та активні фахівці Скадовського Будинку культури, які є співорганізаторами виставки, не змогли приїхати на її відкриття через карантин, але вони привітали учасників і глядачів у форматі онлайн.

Пацієнти, які знаходяться на лікуванні у онкоцентрі, та відвідувачі закладу залюбки милуються картинами, не забуваючи про карантинні обмеження.

Організатори та учасники сподіваються, що позитивні емоції, отримані під час виставки, допоможуть пацієнтам одужати, а медичним працівникам відволіктись від важких фізичних та психологічних навантажень.

Виставка працюватиме до Великодніх свят.

http://khor.gov.ua/2021/04/15/26137/

 

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: