Херсон °C

В ХДУ проходить ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Загальна та соціальна психологія»

Новости » Общество
0

Разом із викликами світу змінюються і підходи у навчанні ВУЗів. Наприклад, ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський акцентує, що дистанційне навчання не може зупинити наукову діяльність. Як приклад, в ХДУ проводять ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Загальна та соціальна психологія» у дистанційному режимі.

«Дякую деканові факультету психології, історії та соціології Херсонського державного університету Ірині Шапошниковій за велику роботу та створення потужного конкурсу.

28 учасників, які представляють 19 університетів України сьогодні взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції, що проходить у рамках конкурсу 15 та 16 квітня.

Разом з першим проректором ХДУ Сергієм Омельчуком із задоволенням долучилися до привітань учасників. Важливо, що у стінах Херсонського державного університету, в інших вишах держави продовжують плідно працювати науковці, приділяючи увагу розвитку науки і, найголовніше, залучаючи до цього молодь. Підтвердження цьому – серйозне представництво молодих науковців, якість їх робіт. Приємно, що серед учасників троє наших студентів. Висловив впевненість, що у конкурсі не буде переможених – будуть тільки переможці та чесна, прозора боротьба й фахова дискусія. Такі конференції й професійні конкурси дозволяють розширювати коло друзів та колег, відчувати себе частиною спільноти психологів. Успіхів! Тільки вперед!» - повідомляє Олександр Співаковський.

В ХДУ проходить  ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі «Загальна та соціальна психологія»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: