Херсон °C

Чорногорський пісок викрали, знаходиться на біржах у Дніпрі

Общество, Криминал
0

Як повідомлялося раніше, до поліції надійшла інформація, що у морському торгівельному порту Херсона проводиться незаконне завантаження та переміщення Чорногорського піску.

Як розповів заступник начальник слідчого управління обласного главку поліції Віктор Баранецький, слідчі з’ясували, що службові особи морського торгівельного порту, всупереч ухвали суду щодо зберігання арештованого Чорногорського піску, самовільно змінили місце його зберігання. Вони завантажили пісок на три баржі та перемістили їх до першого та другого затону порту.

Наразі відходи піску, що утворилися після піскоструменевої обробки днищ суден у м. Бієла Республіка Чорногорія, загальною вагою 3 870 494 кг., знаходяться в трьох баржах на річці Дніпро.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.388 Кримінального кодексу України «Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації».

Нагадаємо, що слідче управління обласного главку поліції розслідує три кримінальні провадження за фактом завезення на територію Херсонського морського торговельного порту відпрацьованого піску з Чорногорії. Наразі досудове розслідування перебуває на контролі керівництва обласної поліції та проводиться під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: