Херсон °C

Сергій Козир: Для всієї команди ХОДА підтримка та розвиток морської галузі – ключове завдання

Общество, Экономика
0

Сьогодні відбулася довгоочікувана подія для курсантів Морського коледжу Херсонська державна морська академія: майже 400 майбутніх моряків отримали дипломи молодшого спеціаліста судноводійного, судномеханічного, електромеханічного та суднобудівного відділень. Про це йдеться в офіційній інформації Херсонської ОДА.

Голова Херсонської ОДА Сергій Козир зазначає, що для всієї команди Херсонської обласної державної адміністрації саме підтримка та розвиток морської галузі – ключове завдання:

«Неодноразово ми спільно із Херсонська обласна рада та представниками ХДМА обговорювали подальші кроки у боротьбі за право моряків отримати дипломи без корупційних ризиків - прозоро та законно! Також звертались до центральних органів влади.

Запевняю, на подальшу підтримку вони завжди можуть розраховувати8252;65039;

Шановні випускники Морського коледжу ХДМА! У цей святковий день бажаю вам вдало розпочати свою професійну кар’єру та невдовзі стати справжніми «морськими вовками». Успіху, наснаги і професійного зростання. Прославляйте Україну по всьому світу», - акцентує Козир.

Нагадаємо, днями народні депутати України прийняли законопроект № 3944, який вносить низку змін до статті № 51 Кодексу торговельного мореплавства України щодо вимог до кваліфікації членів екіпажу.

«Тож, від тепер українським морякам дозволено підтверджувати диплом автоматично без складання іспитів, як це було раніше», - йдеться у повідомленні.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: