Херсон °C

Податкові юристи виграли на користь держави понад 394 мільйони гривень

Общество, Экономика
0

За участі спеціалістів управління супроводження судових справ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за перше півріччя 2021 року в судах різних інстанцій розглянуто 476 справ, позовні вимоги за якими сягають 503,2 млн гривень.

Із зазначеної кількості рішення на користь держави прийнято по 321справі на загальну суму 394,1 млн гривень податкових зобов’язань. Це складає майже 68% від кількості та понад 74% від суми розглянутих справ.

За словами в.о. начальника відомства Ігоря Клима: «Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі й надалі будуть максимально відстоювати інтереси держави, компетентно та професійно готувати матеріали до справ, що направляються до суду. Проте дуже важливим є налагодження комунікацій з бізнесом таким чином, щоб усі спірні питання були урегульовані в досудовому порядку, адже ключовими пріоритетами податкової служби є створення рівних умов для ведення бізнесу, впровадження сучасних е–сервісів, відвертий діалог і співпраця з кожним платником податків».

Саме від рівня податкової культури населення напряму залежить соціально – економічний розвиток місцевих громад. Згідно з Конституцією України громадяниУкраїни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Кожен має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом, та зобов'язаний сплачувати податки й збори в порядку та розмірах, встановлених законом.

Тож закликаємо українців сумлінно сплачувати податки та здійснювати свою діяльність виключно у правовому полі.

За офіційною інформацією.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: