Херсон °C

Школярі з Херсона рятують Чорне море від пластику

Новости » Общество
0
Команда Zero Waste School: Херсон у співпраці з Тетяною Крючковою (керівниця екологічноі освіти НПП «Нижньодніпровський») цього року продовжили минулорічний проєкт з порятунку Чорного моря від сміття. Про це екосвідомі школярі повідомляють у соцмережі.
«Особливу увагу цьогоріч приділяємо введеннню у дію Закону про заборону поліетиленових пакетів. Дякуємо за сприяння та фінансову підтримку ПРОООН, проєкту EMBLAS (посилення екологічного моніторингу Чорного моря) та особисто Олені Марушевській!
Перша акція відбулася у с. Приморське. Ми відреставрували арт-контейнер для пет-пляшок, встановлений минулого року. Знайшли підприємців, які торгують на узбережжі креветками, кукурудзою тощо і при цьому пакують все це у поліетиленові пакети, провели з ними інформаційну бесіду та подарували по тисячі паперових пакетів кожному для пакування товарів, а також футболку з тематичним логотипом: «Я рятую Чорне море від пластику».
Під час вечірньої акціі відпочивальники спостерігали за приготуванням салату з морського сміття, дефілювали з екоторбинками, складали вірші про відмову від пакетів, обмінювали зібране на пляжі сміття на фруктовим та інше.
Сьогодні продовжимо у Скадовську
», - йдеться в повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: