Херсон °C

До уваги громадських об’єднань осіб з інвалідністю на Херсонщині

Новости » Общество
0

Уряд 04.08.2021схвалив проект постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня2011р. № 1049ˮ, якимудосконалено Порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня2011р. №1049, шляхом впровадження електронних процедур проведення конкурсів з надання фінансової підтримки для виконання (реалізації) інститутами громадянського суспільства програм (проектів, заходів).

Мінсоцполітики підтримує дані зміни та вважає, що вони спростять процедури подачі конкурсних пропозицій від громадських об’єднань осіб з інвалідністю та будуть сприяти залученню широкої громадськості задля визначення переможців конкурсу.

З метою впровадження електронної системи конкурсу з фінансової підтримки громадських організацій Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Міністерством молоді та спорту України, Фондом Східна Європа та Українським незалежним центром політичних досліджень організовує шість регіональних дводенних навчальних семінарів „Публічні кошти для громадського сектору: нові правила електронного конкурсу”.

Запрошуємо громадські об’єднання осіб з інвалідністю взяти участь у семінарах-тренінгах, які пройдуть у серпні та вересні у Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Вінниці та Києві.

На семінарах будуть розглянуті наступні теми:

·нові законодавчі норми для проведення конкурсу;

·правила роботи з електронною системою проведення конкурсу та практична частина роботи з електронною системою;

·як підготувати кошторис витрат;

·практики проведення конкурсів;

·основи проектного менеджменту для громадських організацій;

·як розказати про проект та знайти цільову аудиторію;

·тендерні процедури закупівлі для інститутів громадянського суспільства;

·як організації можуть знайти кошти на власний внесок.

Семінари проходитимуть за наступним графіком:

·м. Львів,26-27серпня2021р. Запрошуються представники з Львівської, Волинської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Рівненської областей. Кінцевий термін подання заявок: 10 серпня2021року.

·м. Одеса,07-08вересня2021р. Запрошуються представники з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей. Кінцевий термін подання заявок: 20 серпня2021року.

·м. Харків,14-15вересня2021р. Запрошуються представники з Харківської, Полтавської, Донецької, Луганської та Сумської областей. Кінцевий термін подання заявок: 27 серпня2021року.

·м. Дніпро,16-17вересня2021р. Запрошуються представники з Дніпропетровської та Запорізької областей. Кінцевий термін подання заявок: 29 серпня2021року.

·м. Вінниця,20-21вересня2021р. Запрошуються представники з Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей. Кінцевий термін подання заявок: 05 вересня2021року.

·м. Київ,23-24вересня2021р Запрошуються представники з Київської, Чернігівської та Черкаської областей. Кінцевий термін подання заявок: 07 вересня2021року.


Для подання заявки на участь у заході необхідно зареєструватисяза посиланням.

За додатковою інформацієюможна звертатися.

Довідково:„Публічні кошти для громадського сектору: нові правила електронного конкурсу”.

З найліпшими побажаннями
Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: